Jakuzi Alınırken Dikkat Edilecek Noktalar

Bu tatil sezonunda eğlenceli becerilerinizi geliştirmeyi planlıyorsanız, yalnız değilsiniz. Pandemi ile ilgili kısıtlamaları yaşadıktan sonra, biraz daha yüz yüze eğlence için hepimiz hazırız. Ancak arkadaşlarınızı ve ailenizi evinize kabul etmeden önce, misafir banyonuza veya tuvaletinize uzun uzun ve dikkatli bir şekilde göz atmaya değer.

Bu ağır yük alanlarının düzenli, pratik ve mümkün olduğunca mikropsuz olması, aynı zamanda konukların kendilerini hoş karşılanmış ve şımartılmış hissetmelerini ve iğrenmemelerini sağlamaları gerekir. Ama hala çevre dostu olurken bunu nasıl yaparsınız? Tek kullanımlık el havluları, tek kullanımlık plastik dağıtıcılardaki kokulu el sabunları, pelüş tuvalet kağıtları ve aerosol koku gidericiler sürdürülebilirlik açısından tam olarak bilinmiyor.

Ancak uzmanlar, bu ürünler için konuklarınızın konforundan ödün vermeyi gerektirmeyen, çevreye duyarlı seçenekler olduğunu söylüyor.

Jakuzi günümüzde birçok kişi için hidroterapi ve keyifli vakit geçirmek için kullanışlı ve rahat bir mekan olarak karşımıza çıkmaktadır. Çoğu insan için jakuzi vazgeçilmez bir yer olmaktadır. Jakuzileri öteki banyo araçlarından farklı kılan en önemli özellik insan sağlığına çok büyük oranlarda yararlı olmasıdır. Jakuzi; en başta kas ağrılarını azaltır buna ek olarak sırt ve boyun, eklem ağrılarına da çok iyi gelmektedir. Ayrıca; şık otellerde veya lüks yerlerde spa olarak da bilinmektedir. Peki, jakuzi alırken nasıl bir yol izlemeliyiz?

Jakuzi Alırken Dikkat Edilecek Noktalar?

Satın alacak insanlar için jakuzi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda rahatlatıcı özellik taşımalıdır. En başta bu özelliğe sahip olan jakuzinin diğer özellikleri;

  • Kurulumunun basit olmasına dikkat edilmelidir.
  • Bütçenize uygun jakuzileri tercih etmeniz daha doğru olacaktır.
  • Jakuzinizin bakımının kolay olması son derece önemli bir konudur.
  • Satın alacağınız jakuzinin enerjisini sağlayacağı motorun da marka olması gerekmektedir. 
  • Jakuzinizin ölçülerini banyonuza göre seçebilirsiniz. Tek kişilik mi yoksa çift kişilik mi olacağına dikkat etmelisiniz. 

Jakuzi Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Teknik Özellikler

Satın alacak olduğunuz jakuzinin üretilmiş olduğu hammadde, havalandırma seçenekleri, fiyatlandırması ve de pompa güç özelliği çok önemli bir etkendir. 

Tercihlerde bazı kişiler seramik usul olan yani eski tip jakuzi modellerini tercih ederken, bazıları da akrilik maddesinden üretilen jakuzi modellerini tercih etmektedir. Netice de uzmanlara göre; akrilik yapıda olan jakuzi çok daha sağlam hem de hijyenik olduğu için bu modeli tercih etmek daha sağlıklı olacaktır. 

Tercih yaparken diğer önemli bir konu ise jakuzi modelleri ve rengi olmaktadır. Kişileri, ruhsal anlamda rahatlamak için, parlak renkler tercih edilmesi en doğru seçim olacaktır.

Jakuzilerde motor veya da donanım ürünleri çoğunlukla Çin malı olmaktadır. Bu sebeple çok büyük sorunlar yaşanmaktadır. Satın alacağınızı jakuzinin yerli olan ürünler olmasına dikkat edilmelidir.

İnsanların hidromasajın keyfini yaşamaları için; satın alacakları jakuzinin jet sayısı çok önemli olmaktadır. Bu anlamda alacağınız jakuzinin jet sayısı en az 6 olmalıdır.

Jakuzinizin motor gücü 0.50 hp den az olmamalıdır.

Satın alacağınız jakuzinin kaliteli ve uzun ömürlü olması için garanti süresi de çok önemli olmaktadır. Garanti süresi en az 2 yıl olmalıdır. 

Jakuzi seçimlerinizde daima detaylı davranmalısınız. Jakuzi satın almadan önce mutlaka başka marka veya modellere de göz atmalısınız. Tüm bunların fiyatlarını karşılaştırmalı ona göre seçim yapmalısınız. Ayrıca; satın alacağınız yer son derece güvenilir bir yer olmalıdır. Detaylı bilgi içim jakuzifabrikasi adresimizden müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Jakuzi Ölçüleri Nasıl Belirlenir?