Jakuzi Ölçüleri Nasıl Belirlenir?

Fiziksel ve ruhsal olarak rahatlamayı sağlamış olan jakuzi için ev haricinde bir yere gitmemize gerek yoktur. Rahatlıkla evlerde de kurulumu yapılabilen jakuzilerin pek çok çeşidi yer alır. Piyasada çok farklı çeşit ve ölçüde jakuzi bulunur. Jakuzi almadan önce konumlandırılacak alana göre renk seçimi yapmanız görsellik açıdan önemlidir. Jakuzi seçiminde nasıl bir havalandırma tercih edersiniz nasıl bir pompalama sistemi olması gerekir? Hangisinin renk ve model sizin evinizi için uygun olur? Tüm bu sorunların cevabına ulaşmanız doğru seçim yapmanız hususunda önemlidir.

Jakuzi Modellerinde Renk Seçimi

Jakuzi satın alırken konumlarımdan alanım rengine uyumlu bir renk seçilmesi mekânın bütünlüğü için önemlidir. Jakuzi renklerinde siyah, kırmız, yeşil, fuşya, pembe, turuncu, mavi, lacivert gibi renklerin uygulandığı jakuziler banyonuzu renklendirir. Dökme akrilik sıvı hammaddesi ile karıştırılan renk pigmenti vakumlama yapıldığında genleşme olduğundan renk açılması olabiliyor. Renklendirme işlemi akrilik sıvı halde olduğu da yapıldığı için üzerindeki renk hiç çıkmaz. Birbirinden güzel renkli ve kaliteli jakuzi modelleri ve jakuzi fiyatları hakkında bilgi edinmek için detaylı araştırma yapabilirsiniz. Özel istek ölçü ve ebatlarda jakuzi çeşitleri vardır.

Jakuzi Seçmeden Önce Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Jakuzi modelleri seçimi yapılmadan önce jakuzinin kurulacağı yer oldukça önemlidir. Ölçü belirlendikten sonra eski tip seramik mi yoksa akrilik olacağına karar verilmelidir. Tazyiksiz suda motorun çalışması tehlikeli olmakla birlikte fazla su da sisteme zarar verir. Bu sebeple tercih düzenleyici sistemler konulması uygundur. Jakuziye giden devrelerin topraklanması olası kaçakları önleyici sigorta sistemini jakuziye bağlanması yararlı olacaktır.

Kurulum öncesinde tüm elektrik ve su tesisat işlemlerin hazır olması gerekir.Kurulan jakuzi sisteminin kendine ait bir açma kapama anahtarı olması gerekir. Jakuzi modelleri çalışırken su seviyesi daima emiş süzgecinin 2 santim üstünde olması jakuzinin çalışması konusunda önemlidir. Jakuzi kurulduktan sonra birkaç kez tam performansa çalıştırılır. Bu şekilde motorun gücü kontrol edilir. İlk çalıştırmada esnasında kahverengi sıvı görülebilir bu ilk için normal bir şeydir. Fakat sonradan bu sıvı gelmemesi gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Jakuzi Alınırken Dikkat Edilecek Noktalar